masterclass over regeneratief en gezond voedselsysteem in 2050

Beste lezer,

Wij willen u erop attenderen dat BioLogisch Limburg een masterclass over regeneratief en gezond voedselsysteem in 2050 heeft georganiseerd. Deze masterclass wordt op donderdag 7 maart gegeven door Imke de Boer.

Hoe kunnen we ons voedselsysteem hervormen op een manier dat er voldoende en gezond voedsel voor iedereen is, maar ook op een manier dat natuur en milieu kunnen herstellen?Imke de Boer, hoogleraar Dieren & Duurzame Voedselsystemen aan Wageningen Universiteit en zelfstandig adviseur onder de naam De Boer en Voedsel, heeft een team van boeren, vertegenwoordigers van milieu- en landbouworganisaties en wetenschappers van Wageningen Universiteit geleid die samengewerkt hebben aan deze voedselvisie voor Nederland.Graag nodigen we u uit voor een presentatie van Imke de Boer. Zij zal uitleggen wat deze visie inhoudt en hoe we als agrarische sector hieraan bij kunnen dragen.Voor meer informatie over Imke de Boer, zie: Deboerenvoedsel: Zelfstandig adviseur Imke de BoerVoor meer informatie over de voedselvisie, zie: Terug naar de roots van het Nederlandse voedselsysteem: van meer naar beter – WUR

Datum: donderdag 7 maart 2024Inloop: 19.30 uurStart: 19.45 uurLocatie: Steegstraat 5, 6041 EA Roermond

Vanwege de reistijd van Imke de Boer starten we om stipt 19.45 uur. We willen u vragen tijdig aanwezig te zijn omdat er weinig ruimte is voor uitloop. Uiteraard is er wel ruimte om na te praten en te discussiëren na de presentatie.

Deelname aan de masterclass is gratis en toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van BioLogisch Limburg. Aanmelden kan tot en met dinsdag 5 maart via info@biologischlimburg.com.